O nas

Centrum Usług Turystycznych działa na rynku turystycznym nieprzerwanie od 1993 roku. Siedziba naszej firmy znajduje się w Rzeszowie przy ul. Żeromskiego 2. Posiadamy 2 oddziały: w rzeszowskiej Galerii Lazur (hipermarket E.Leclerc) przy ul. Rejtana 69 oraz w Jarosławiu przy ul. Sienkiewicza 1.

Jesteśmy członkiem-założycielem powstającej w Rzeszowie Podkarpackiej Izby Turystyki. Spełniając wymogi ustawy o usługach turystycznych posiadamy zezwolenie wydane przez Wojewodę Podkarpackiego na organizację imprez turystycznych w Polsce i w krajach europejskich nr rej. 002/99 z dnia 28 lipca 1999r. Natomiast gwarancji ubezpieczeniowej o nr GT 243/2015 udzieliło nam TU Europa.

Wysoka jakość naszych usług sprawiła, że mamy wielu stałych klientów, którzy od lat obdarzają nas swoim zaufaniem. O wysokiej pozycji Centrum Usług Turystycznych świadczą także liczne nagrody i wyróżnienia otrzymywane od kontrahentów.

Szeroki wachlarz świadczonych usług pozwala naszym klientom na załatwienie wszystkich spraw związanych z podróżami w jednym miejscu. Nasze usługi obejmują:

• sprzedaż imprez turystycznych polskich i zagranicznych touroperatorów
  • sprzedaż biletów lotniczych na linie regularne
  • sprzedaż biletów "tanich linii lotniczych"
  • sprzedaż ubezpieczeń turystycznych
  • pośrednictwo wizowe
  • sprzedaż międzynarodowych biletów autokarowych i promowych
  • sprzedaż kart Euro26 i Planeta Młodych

Nasza oferta obejmuje również organizację imprez na zamówienie, w tym:

• organizacja krajowych i zagranicznych wyjazdów grupowych (szkolenia, wyjazdy motywacyjne, konferencje, sympozja)
  • organizacja krajowych wycieczek turystyczno-krajoznawczych
  • organizacja wycieczek szkolnych

W naszej działalności jest również miejsce dla tak zwanej turystyki przyjazdowej. Dzięki temu możemy propagować wśród mieszkańców innych regionów Polski walory turystyczne Podkarpacia przyczyniając się pośrednio do rozwoju lokalnej bazy hotelarsko gastronomicznej.

W sprzedaży agencyjnej proponujemy imprezy firm:
ITAKA, Rainbow, Wezyr Coral, Grecos Holiday, Neckermann, Sun & Fun, Exim Tours, Prima Holiday, Ecco Holiday, Soltur, Sol-Tours,  Europoltour, Almatur, Olimp Travel, Otium, Lekier, Logostour, Logos Travel, Lingwista, Wygoda Travel, Atas, Sigma Travel.

Rodzaj

Cel zapisania pliku

PHPSESSID2

Wymagane do powiązania kolejnych podstron w obrębie sesji przeglądarki podczas procesu rezerwacji. Używane również przy sprawdzeniu poprawności kodu Captcha dla danego użytkownika.

tid

c

VC

Kod waluty wybranej przez użytkownika